Ohlédnutí za utkáním v Liberci

Podívejte se na statistický souhrn sobotního zápasu.

Ohlédnutí za utkáním v Liberci

Klokani zahájili jarní část FORTUNA:LIGY na hřišti Liberce, kde s domácím Slovanem remizovali. Podívejte se ještě na utkání pohledem statistik.

Bohemka nezvykle svého soka výrazně přestřílela, když za celé utkání vyslala směrem k brance hned sedmnáct střeleckých pokusů. Na vysoké číslo se dostala zejména díky dobrému výkonu ve druhé půli, v jejímž úvodu vystřelila hned desetkrát. Klokani si poradili i s nepříjemným stylem hry domácího týmu, který dokázali předčit i v soubojích. Po poločasové pauze Zelenobíli také více kombinovali a vyměnili si celkem přes čtyři stovky přihrávek.

Liberec - Bohemians 1:1 (1:0)
Liberec - Bohemians 1:1 (1:0)
Střelecky aktivní byl mladý Vojtěch Novák, ale také záložník Vladislav Levin. Právě středopolař Klokanů neměl daleko ke vstřelené brance, avšak jeho nádherný volej brankář Liberce zneškodnil. Po svém příchodu na hřiště se ukázal v dobrém světle i forvard David Puškáč. Jeho první šanci famózně zlikvidoval domácí gólman. Vzápětí střelu vysokého útočnika jen vyrazil k Pulkrabovi, který srovnal stav utkání. Nejčastěji v utkání získal míč z moci soupeře obránce Jan Vondra, a to hned dvanáctkrát. Z toho čtyřikrát na útočné polovině. Novák, Vaníček a Levin byli úspěšní i po stránce driblinku, neboť každý dvakrát úspěšně obešel protihráče.