V úterý hraje Bohemka osmifinále poháru

Do Ďolíčku přijede k zápasu MOL Cupu druholigová Jihlava.

V úterý hraje Bohemka osmifinále poháru

Po sobotním utkání v Uherském Hradišti se svěřenci trenéra Luďka Klusáčka chystají na další duel, a to pohárový, který je čeká již v úterý. Za normálních okolností by Klokani absolvovali pravý anglický týden. Jenže vinou karantény Karviné tomu tak úplně nebude. Po úterním pohárovém osmifinále si na další ostrý zápas budou muset Bohemians počkat až do první listopadové soboty. Veškerá pozornost se teď ale upíná k osmifinálovému utkání, ve kterém se Bohemka utká s Jihlavou. Druholigový tým je po dvanácti kolech na jedenácté příčce.

Jihlava má v tomto ročníku za sebou už tři pohárová utkání. Nejprve v prvním kole přešla hladce přes Polnou (4:0), poté v infarktovém závěru postoupila i přes Uherský Brod (2:1) a ve třetím kole v domácím prostředí porazila prvoligové Pardubice (2:0).

Útočnou oporou týmu je samotný odchovanec Filip Vedral, který letos dal čtyři branky. V defenzivě na sebe svými výkony upozorňuje i mladý obránce Karel Pojezný. Spolu s ním nastupuje v obranné řadě další mladík, a to Tomáš Vlček. Brankářskou jedničkou je Luděk Vejmola, jenž vychytal v lize už tři čistá konta.

Bohemians - Jihlava 4:1 (2:1)
Bohemians - Jihlava 4:1 (2:1)
Osmifinálové utkání MOL Cupu se hraje v Ďolíčku od úterních 17:30 hodin. Hlavním sudím bude Tomáš Klíma a jeho asistenty Jakub Šimáček s Lukášem Slavíčkem. O zásadních momentech budeme informovat na sociálních sítích. Náš hlavní partner sázková kancelář Fortuna vypsala na utkání osmifinále MOL Cupu kurzy 1,45 na výhru Bohemians, 4,00 na remízu a 6,30 na vítězství hostů z Vysočiny. Kompletní kurzovou nabídku najdete na tomto odkazu. Zaregistrujte se ještě dnes s unikátním kódem BOHEMKA1300 a získejte mimořádně navýšený vstupní bonus až 1 300 Kč. Více informací ZDE.

Na utkání platí pouze permanentky PREMIUM. Vstupenky budou v prodeji na pokladnách. Na hlavní tribunu se dostanete za 150 Kč a do kotle za rovných 100 Kč. Děti do 15 let mají vstup zdarma, což bude nutné doložit na pokladně příslušným dokladem.

Na stadionu budou platit shodná pravidla v porovnání s ligovými zápasy. Je tedy nutné mít na sobě nasazený respirátor a při vstupu na stadion splnit jednu z podmínek bezinfekčnosti. Online bude uznávána pouze aplikace Tečka, nebo Očkovací portál občana. V ostatním případech je vždy nutné mít potvrzení vytištěné (nikoliv pouze vyfocené v telefonu). Splnit tyto podmínky lze jedním z následujících dokumentů:

• Potvrzení od certifikované laboratoře či zdravotnického zařízení o absolvování PCR testu s negativním výsledkem ne starším než 7 dní.

• Potvrzení od certifikované laboratoře či zdravotnického zařízení o absolvování rychlého antigenního testu (RAT) s negativním výsledkem ne starším než 72 hodin.

• Doklad od certifikované laboratoře či zdravotnického centra o prodělání nemoci COVID-19 v předchozích 180 dnech, pokud již uplynula doba povinné izolace

• Národní certifikát o provedené vakcinaci očkování, přičemž uplynulo nejméně 14 dní od dokončeného očkovacího schématu

• Osoba podstoupila ve škole nebo školském zařízení nejdéle před 72 hodinami rychlý antigenní test s negativním výsledkem určený pro samotestování. Dokládá se čestným prohlášením zákonného zástupce nebo potvrzením školy