Bohemka se ve středu utká s Košicemi

Další přípravný duel odehrají Klokani v Ďolíčku.

Bohemka se ve středu utká s Košicemi

Po soustředění na území Slovinska se svěřenci trenéra Jaroslava Veselého vrátili zpět do domácích podmínek. První trénink po návratu absolvovali v pondělí a jejich týdenní program zpestří i středeční přípravný duel. V něm se utkají s nováčkem nejvyšší slovenské soutěže, jímž jsou Košice, které postoupily přímo z prvního místa druhé ligy. Navíc i se čtyřbodovým náskokem na druhý Prešov, jenž nezvládl barážový dvojzápas o postup, a tak Košice mezi slovenskou smetánku nedoprovodil.

V přípravě na nový prvoligový ročník mají za sebou Košice už čtyři zápasy. Poradit si dokázaly s druholigovým týmem Pohronie (5:0) a Liptovským Mikulášem (2:1), který zamířil právě o patro níž. Svěřenci trenéra Antona Šoltise nestačili na Ružomberok (2:3) a maďarskou Kisvardu (1:2). Na postupu se individuálně nejvýrazněji podílel senegalský útočník Landing Sagna, když nasázel patnáct branek. O pět méně jich dal Erik Pačinda. V kádru Košic nalezneme i hráče, kteří během své kariéry okusili tuzemskou nejvyšší soutěž. Mezi ně patří stoper Martin Šindelář, jehož si fanoušci můžou pamatovat z angažmá v dresu Baníku Ostrava a Karviné. Dále poté obránce Jána Kriváka. V listopadu třicetiletý zadák spojil svou kariéru rovněž s Karvinou. Zmiňovaný střelec Pačinda se v jedenácti utkáních představil v barvách Viktorie Plzeň.

Utkání s Košicemi se v Ďolíčku bude hrát od 17:30. Vstupenky zakoupíte na pokladnách u hlavního vchodu za 100 Kč. Pro držitele permanentek je vstup zdarma. Otevřen bude pouze hlavní vchod z Vršovické ulice. Na stadionu bude ale možné projít i do kotle, kde bude otevřený stánek s občerstvením. Navštívit budete moci také fanshop. Pokud se chystáte ve středu si pořídit permanentku na novou sezonu, bude možné ji koupit až po zápase. Utkání lze sledovat také z pohodlí domova, a to prostřednictvím streamu pod článkem.