Informace pro fanoušky mířící do Zlína

Přečtěte si další výjezdové informace, které se vám mohou hodit.

Informace pro fanoušky mířící do Zlína

Bohemians odehrají před reprezentační přestávkou ještě jedno venkovní prvoligové utkání. V sobotu změří síly ve Zlíně s domácími Ševci. Pro fanoušky mířící na Moravu jsme opět připravili výjezdové informace.

FC ZLÍN vs. BOHEMIANS PRAHA 1905
25. kolo F:L • sobota 16. března 2024 • 15:00 • Zlín

Jak na stadion
Adresa stadionu je Tyršovo nábřeží 4381, Zlín. Pokud jedete osobním automobilem, parkování je doporučené na parkovišti Nákupního centra Čepkov, které je vzdálené asi 1 km od stadionu. Pokud plánujete cestu veřejnou dopravou, doporučujeme využít vlak RJ 1005 RegioJet, který z pražského Hlavního nádraží odjíždí v 9:50 do Olomouce, kam dorazí ve 12:03. S následným přestupem na autobus do Zlína, který z Olomouce odjíždí ve 12:20 a na autobusové nádraží ve Zlíně dorazí ve 13:30.

Vstupenky na zápas
• Cena vstupenek je 150 Kč
• Pro děti do 6 let je vstup zdarma bez nároku na vlastní sedačku


Přístup do sektoru Bohemians
Pro fanoušky Bohemians jsou vyhrazeny sektory F na severní tribuně, do kterých je přístup vchodem V4. Otevření hlediště v den zápasu je 60 minut před začátkem ligového utkání

Bezpečnostní kontroly při vstupu
Na stadion je zakázáno vnášet předměty, kterými by mohla být jakkoliv ohrožena bezpečnost osob a zázemí na stadionu nebo samotný průběh utkání. Upozorňujeme na zákaz vnášení pyrotechniky, alkoholických nápojů a nápojů ve skleněných a plastových lahvích, tyčí, sprejů a parfémů. Do sektoru nemusí být vpuštěni zjevně podnapilí fanoušci, kteří neprojdou namátkovou kontrolou na alkohol. Fanoušci a příznivci hostujícího týmu jsou povinni zdržovat se pouze v sektoru pro ně určeném a jsou povinni respektovat organizační pokyny pořadatelské nebo bezpečnostní služby, případně příslušníků Policie ČR nebo strážníků Městské policie Zlín. Vlajky je možné věšet v sektoru pouze na místech, kde vlajky nebudou překrývat reklamní bannery. Fanouškům doporučujeme seznámit se s Návštěvním řádem stadionu: ZDE.