Úvodní foto

25.06.2024

Novinka

Jindřišek: Věk je jenom číslo

V pátek 21. června 2024 podepsal Josef Jindřišek novou smlouvu na sezonu 2024/2025. Kapitán Bohemians a nejstarší hráč v historii ligy tak v jarní části soutěže oslaví 44. narozeniny.

Každým rokem nejen fanoušci Klokanů v létě čekají na zprávu, zda veterán ligy Josef Jindřišek ještě o jednu sezonu prodlouží svou fotbalovou kariéru, nebo pověsí profesionální kopačky na hřebík, doma vezme instalatérskou brašnu a po práci si půjde kopnou divizi ve Velkých Hamrech, nedaleko kterých bydlí. Na začátku letní přípravy se stala první možnost a třiačtyřicetiletý kapitán Bohemians tak vyhlíží svou dvacátou prvoligovou sezonu.

"Velmi si vážím možnosti přidat další ligovou sezonu. Je otázkou, kolik toho odehraju, ale v tréninku budu makat a udělám pro to všechno," řekl k podpisu smlouvy Josef Jindřišek. Poprvé ve své kariéře má také hráčského agenta. Tím se stal Tomáš Hübschman, který před pár dny ukončil svou profesionální kariéru. "Tomáš se dal na novou dráhu. Já jsem mu volal, abych mu pogratuloval ke skvělé kariéře a při tom hovoru jsme se dohodli, že se stanu jeho prvním hráčem," dodal s úsměvem.

Tomáš Hübschman pracuje pro Prostar Agency a k podpisu nové Pepovy smlouvy se také vyjádřil: "Jsem velice rád, že Pepa pokračuje v Bohemce a věřím, že to bude oboustranně spokojená spolupráce."

"Na mém postu je velká konkurence, k obměně kádru určitě dojít musí a já si uvědomuju, že moje minutáž bude menší a menší. Není to první rok, kdy cítím konkurenci. Ale pokud je zdravá, tak hráče donutí podávat nejlepší výkony," uzavírá Jindřišek. Celý rozhovor s kapitánem Klokanů najdete na Bohemka TV.