Úvodní foto

09.07.2024

Novinka

Grand Opening už tuto neděli

V neděli 14. července se poprvé v nové sezoně otevřou brány Ďolíčku. Čeká nás přípravný zápas s Trenčínem a bohatý doprovodný program. Celý program uzavře rap show rappera Resta.

Ďolíček Fest: Grand Opening 2024 je název nové akce, která má před sebou první ročník. V rámci celodenního programu nabídneme v Ďolíčku zábavu pro malé i velké fanoušky a nebude chybět ani představení hráčů v utkání se slovenským Trenčínem, které je generálkou na ligový ročník 2024/2025. Akce začíná ve 13 hodin, podporuje ji MČ Praha 10.

Od jedné hodiny odpoledne bude na Náměstíčku přichystaná fanzóna, kde najdete rodeo atrakci v podobě fotbalového míče nebo nafukovací skákací hrad pro děti. O občerstvení se kromě běžných stánků postará i mexický food track či speciální kávový stánek. Před utkání na pódiu zahraje žive kapela Plus. Okolo třetí hodiny dojde k představení nových domácích dresů Bohemians pro sezonu 2024/2025 a v 16 hodin má výkop přípravný zápas s Trenčínem.

Po utkání se můžete těšit na velkou autogramiádu celého týmu, ke které vám opět zahraje kapela Plus a celý hudební program vyvrcholí večerním koncertem známého rappera Resta. Vše je připraveno tak, abyste se po konci akce mohli v klidu přesunout do vršovických podniků a sledovat finálový zápas UEFA EURO 2024

Během dne se v Ďolíčku budou prodávat také permanentky na blížící se Chance Ligu. První zápas hraje Bohemka doma už v sobotu 20. července, kdy přivítáme Baník Ostrava.

Vstupné na akci je 100 Kč. Zdarma mají vstup permanentkáři na nadcházející sezonu a děti do 150 cm. Prodej vstupenek startuje ve středu 10. července 2024 a zakoupit je můžete online ZDE.