Úvodní foto

16.09.2024

Novinka

Autor:

Petr Koukal

Vstupenky na Vršovické derby

Dnes začíná předprodej na domácí derby se Slavií. Prodej bude po celou dobu probíhat v uzavřeném režimu pro permanentkáře, členy DFB a oficiálního fanklubu Zelenobílá republika.

Poslední zářijovou neděli čeká Bohemku Vršovické derby se Slavií Praha. Zápas má výkop 29. září v 18:30. Vstupenky se prodávají v uzavřeném režimu pro permanentkáře, členy Družstva fanoušků Bohemians a členy všech poboček oficiálního fanklubu Zelenobílá republika. Volný prodej vstupenek na tento zápas probíhat nebude.

CO ZNAMENÁ UZAVŘENÝ PŘEDPRODEJ?

Tato forma předprodeje znamená, že vstupenku si může zakoupit pouze ten, kdo má permanentku 2024/2025, členskou kartu Družstva fanoušků Bohemians (DFB) nebo členskou kartu oficiálního fanklubu Zelenobílá republika. Uzavřený režim předprodeje potrvá po celou dobu a vstupenky do volného prodeje uvolněny nebudou. Permanentka na utkání platí, její majitel ovšem může koupit i další vstupenky pro své kamarády a známé. Za chování držitelů vstupenek je vždy odpovědný držitel průkazu, na nějž byly vstupenky zakoupeny.

Členské karty disponují desetimístným číselným kódem, který bude Ticketportal či obsluha ve fanshopu při nákupu vstupenek vyžadovat.

Každá karta (permanentka, fanklub, DFB) dává možnost k nákupu až čtyř vstupenek. Pozor, kód je platný pouze jednorázově. Pokud koupíte vstupenek méně, druhý nákup již nebude možný. Při nákupu například dvou vstupenek bude kód zaznamenán jako použitý a další dvě vstupenky v druhém nákupu již pořídit nepůjdou, přestože by se v součtu vešly do kapacity čtyř kusů. Pokud kód pro vstup do předprodeje použijete, a nakonec žádné vstupenky nepořídíte, opět bude kód registrován jako použitý. Platnost kódu není vázána na dokončený nákup, slouží jako autorizace vstupu k nákupu v uzavřeném předprodeji. Znovu raději opakujeme, kód pro nákup je pouze jednorázový.

NÁKUP V APLIKACI BOHEMKA

Uživatelé mobilní aplikace Bohemka získávají časovou výhodu pro nákup vstupenek na tento exponovaný zápas. Předprodej v aplikaci začíná v 10:00, tedy o celé tři hodiny dříve, než na webu a ve fanshopu v Ďolíčku. Chcete-li v aplikaci zakoupit vstupenky pomocí permanentky, musíte mít permanentku přiřazenou ke svému účtu. V menu Vstupenky budete mít automaticky otevřenou možnost nákupu, stačí vybrat z událostí tu s označením Přednostní prodej pro permanentkáře. Pokud k nákupu v aplikaci budete chtít využít členství v DFB nebo fanklubu, budete vyzváni k zadání unikátního kódu. Ten naleznete na své plastové členské průkazce.

NÁKUP PŘES TICKETPORTAL

Ve 13 hodin bude spuštěn prodej také přes Ticketportal. Také zde je potřeba mít permanentku přiřazenou v účtu. Tuto možnost najdete v sekci Můj účet > Permanentky / VIP / Klubové karty. U detailu vaší permanentky pak uvidíte tlačítko Předkupní právo, kde vstupenky zakoupíte. Vedle tohoto tlačítka najdete také možnosti místo uvolnit do prodeje nebo darovat jako jednorázovou vstupenku pro někoho z vašich známých. Nemáte-li permanentku přiřazenou, stačí v sekci Přidání permanentky / VIP / Klubové karty k Vašemu kontu kliknout na znak Bohemians a budete vyzváni k zadání čísla permanentky a ověřovacího kódu. Vyplněním a potvrzením těchto údajů si permanentku velmi jednoduše přidáte. Číslo permanentky najdete na plastové kartičce dole, nepleťte si ho s číslem QR kódu. Pro nákup skrze členské kódy DFB a fanklubu budete na Ticketportalu při běžném nákupu vyzváni k zadání číselného kódu. V případě problémů s nákupem přes Ticketportal se obraťte na help@ticketportal.cz.

PRODEJ VE FANSHOPU

Při nákupu ve fanshopu Bohemians v Ďolíčku budete obsluhou vyzváni k předložení členských karet nebo sdělení potřebných údajů.

VSTUPENKY PRO FANOUŠKY SLAVIE

Celou kapacitu sektoru hostů přebírá k vlastní distribuci klub SK Slavia Praha. Fanoušky hostů žádáme, aby se s žádostmi o vstupenky obrátili na svůj klub.

18:30 | A Tým

logo

Bohemians Praha 1905

logo

SK Slavia Praha

16:30 | B Tým

logo

FC Táborsko akademie

logo

Bohemians Praha 1905 B