Fanzóna v Ďolíčku před zápasem s Jabloncem

Brány vršovického svatostánku se otevřou už dvě hodiny před výkopem.

Fanzóna v Ďolíčku před zápasem s Jabloncem

V sobotu 30. března bude Ďolíček opět hostit utkání FORTUNA:LIGY mezi Bohemkou a Jabloncem. Oproti zvyklostem se ovšem hlavní brána stadionu otevře již dvě hodiny před zápasem. Na Náměstíčku pro fanoušky chystáme fanzónu. Přijďte se pobavit s přáteli a ochutnat speciality v nabídce food trucků. Fanzóna začíná ve 13 hodin a končit bude 45 minut před výkopem.

CO VE FANZÓNĚ NAJDETE?

V každé správné fanzóně musí být pestrá nabídka jídla. V Ďolíčku to bude stejně tak. Kromě obvyklých stánků zde najdete i několik food trucků, v jejichž nabídce bude třeba mexická kuchyně, fish & chips nebo sushi. Sobotní oběd tak řešit nemusíte. Speciální dobroty chystáme i pro děti. Pro vaši zábavu bude k dispozici také několik atrakcí. S profesionálními esportovými hráči Entropiq | Bohemians si to můžete rozdat na Play Stationu, nebude chybět stolní fotbálek, trenažér síly kopu do fotbalového míče, světelný trenažér gólmanských reflexů nebo beer pong. Pro děti chystáme malování na obličej a ve spolupráci s Green White Fanatics také výrobu vlastních bohemáckých vlajek.


V Ďolíčku bude přítomný DJ, který fanzónu poladí těmi nejlepšími hity a potkat se můžete také s hráči Bohemky. Ti, kteří budou z různých důvodů mimo nominaci, se přesunou do stánků a prodejny fanshopu. Můžete u nich pořídit suvenýry, prohodit pár slov, nechat si cokoliv podepsat nebo se s nimi vyfotit. Přímo středem fanzóny pak při svém příjezdu na stadion projde celý A tým Klokanů, pro který vytvoříme uličku slávy a dodáme hráčům první dávku zelenobílé podpory před důležitým soubojem s Jabloncem.

Svůj stánek bude mít ve fanzóně také Družstvo fanoušků Bohemians. Pokud ještě nejste jeho členem, v sobotu budete mít ideální příležitost to napravit. Předpověď zatím slibuje hezké počasí, proto vás všechny zveme do nové fanzóny. Doražte už ve 13 hodin, těšíme se na vás.