02.09.2024

Report

Béčko doma inkasovalo pět branek

Klokanům se druhý domácí duel bohužel nevydařil. Chybami v prvním poločase pustili svého soupeře do tříbrankového vedení, které už bohužel nedokázali dohnat. O dvě branky Bohemians se postaral Vladimír Zeman.

B tým začal proti Velvarům aktivně. Novák se postavil k exekuci přímého kopu. Tvrdou ránu záložníka Klokanů volejbalovým způsobem vyrazil brankář Hrabačka. Poté se na pravé straně ujal balonu Zeman, prudkou přihrávkou našel na zadní tyči Farkaše, který dopravil míč do branky. Radost Klokanů bohužel vyšla vniveč, neboť asistent na pomezí zdviženým praporkem signalizoval ofsajdové postavení zakončujícího hráče. Na druhé straně šli zčistajasna do vedení hosté. Ti vyrazili do protiútoku po nepřesné rozehrávce Klokanů. Exligový záložník Zeman se štěstím prostrčil míč Vandasovi, jehož střela ještě skončila na břevně, ovšem u míče byl jako první Sow, který hlavou dorazil balon do odkryté branky. Zanedlouho kousek za šestnáctkou sebral míč Štursa, napřáhl ke střele, jež u pravé tyče rozvlnila síť za Kerbachem. Hrůzostrašná pasáž bohužel pokračovala. Právě Štursa se krátce po rozehrávce dostat do úniku a zakončil ho třetí brankou. Svěřenci trenéra Slezáka se oklepali a ještě do přestávky snížili. Vladimír Zeman poblíž hostující střídačky vyslal po levé straně dopředu Nováka. Levonohý záložník mu balon do šestnáctky vrátil. Zeman touto dobrou přihrávkou nepohrdl, když ránou k levé tyči prostřelil brankáře Hrabačku.

Ve druhé půli bohužel snahy Zelenobílých o další zdramatizování srazila chyba v defenzivě. Martin Zeman obral o míč Bártu, za velkým vápnem ho předal Vandasovi, od něhož ještě balon putoval k lépe postavenému Štursovi. Hostující forvard si připravil hrací předmět na pravou nohu, aby zkompletoval hattrick. Do útoku se zase vrhli Pražané. Střídající Koval využil Zemanova náběhu, když mu poslal míč skrz defenzivní řadu Velvar. Autor doposud jediné branky Bohemians pelášil do šestnáctky, kde křížnou střelou znovu přiblížil svůj tým na rozdíl dvou branek. Také Klokani mohli mít svého autora hattricku. Krátce před vypršením základní hrací doby Kadlec povedeným centrem oslovil na zadní tyči Zemana. Ten byl úplně sám, k vlastní smůle bohužel branku vysoko přestřelil. Poslední tečku za utkáním udělali hosté. Jindřiškovu malou domů Kerbachovi vystihl Kubeš. Vyhnul se brankáři Klokanů a poslal míč do prázdné branky.

Sestřih