Úvodní foto

30.01.2021

Ostatní

Autor:

Petr Koukal

Koukejte na Bohemku v TV za lepší cenu

Všechny zápasy FORTUNA:LIGY teď můžete sledovat za 100 Kč měsíčně.

ve spolupráci s O2 TV jsme pro vás připravili cenově zvýhodněnou nabídku služby O2 TV Sport Pack 3 měsíce! Sledujte domácí i venkovní zápasy Bohemky a fanděte. Třeba už dnes večer v derby na Letné proti Spartě.

Kromě české nejvyšší soutěže jsme do Sport Packu přibalili i exkluzivní fotbalová utkání Ligy mistrů UEFA nebo zápasy anglické Premier League. Zápasy můžete sledovat v jednu chvíli pouze na jednom mobilním zařízení (počítač, mobilní telefon, tablet).

Kanály, které najdete v O2 TV Sport Packu na 3 měsíce:
1. O2 TV Sport
2. O2 TV Fotbal
3. O2 TV Tenis
4. Premier Sport
5. ČT Sport

To všechno můžete mít za speciální cenu 299 Kč na 3 měsíce. To je o 200 Kč míň než běžná cena. Měsíční sledování Sport Packu Vás tak vyjde jen na necelých 100 Kč. Stačí do 28. února použít unikátní O2 TV kód, který vám zašleme na vyžádání na emailu martin.kurka@bohemians1905.cz.

Pro registraci O2 TV a objednání služby jděte na www.o2.cz/sport. Vyberte O2 TV Sport Pack 3 měsíce a v posledním kroku při platbě vložte slevový O2 TV kód. Podrobný návod na jeho využití najdete tady: www.o2.cz/O2TVkupon. Po uplynutí cenově zvýhodněného období bude další období stát 499 Kč. Služba je ale bez závazků a můžete ji kdykoliv zrušit. Pokud již předplacenou službu O2 TV využíváte, můžete tento unikátní kód někomu věnovat, nebo jej využít po uplynutí vámi zaplaceného období – vždy s novou registrací.

Hodně skvělých fotbalových zážitků přeje Bohemka!