Úvodní foto

16.06.2021

Ostatní

Autor:

Petr Koukal

Nordic Telecom hlavním partnerem Bohemians

Vítáme v řadách partnerů předního poskytovatele internetu v ČR.

Během včerejšího dne jsme na sociálních sítích avizovali další podpis, novou posilu. Tentokrát však nejde o posilu do hráčské kabiny, ale v řadách partnerů. A rovnou na úrovni partnera hlavního. V sídle Nordic Telecom byla včera symbolicky zeleným inkoustem podepsána smlouva o spolupráci. Velkou zásluhu na získání nové spolupráce má Družstvo fanoušků Bohemians.

[[>0]]Nordic Telecom je aktuálně jeden z pěti největších poskytovatelů pevného internetového připojení v České republice. Jeho služby aktuálně využívá více než 110 tisíc zákazníků. V posledních čtyřech letech investovala společnost ročně do kmitočtových licencí a infrastruktury stovky milionů korun. Telekomunikační operátor prostřednictvím dalších akvizic integruje lokální poskytovatele internetu (ISP) v Čechách a na Moravě, a konsoliduje trh rychlého bezdrátového internetu. Nordic Telecom vrací do telekomunikací svobodu. Vyznává hodnoty volnosti, férovosti, jednoduchosti a zodpovědného přístupu k podnikání a životu vůbec. Jeho ambicí je změnit telekomunikační trh v České republice, a proto nabízí služby bez závazků, limitů a omezení.

„Od spojení s Bohemians Praha 1905 si slibujeme výrazné posílení znalosti naší značky. Je nám sympatické, jak fungování tohoto tradičního prvoligového fotbalového klubu výrazně ovlivňují přímo jeho fanoušci. Jsme rádi, že i díky naší podpoře mládežnických týmů Klokanů aktivně přispějeme ke sportování dětí. Pohyb na čerstvém vzduchu a zdravý životní styl jsou totiž hodnotám naší firmy blízké,“
říká Petr Škop, komerční ředitel společnosti Nordic Telecom.

[[<1]]Za zelenobílé barvy byl jedním ze signatářů člen představenstva klubu a zároveň zástupce DFB David Vodehnal, který nově vzniklé partnerství také okomentoval: "Chtěl bych poděkovat společnosti Nordic Telecom, že si vybrala jako svého partnera Bohemians Praha 1905. Věřím, že se vytvoří dlouholetý a perspektivní vztah mezi klubem, fanoušky Bohemky a naším novým partnerem. Velmi si této spolupráce vážím."

Vítáme Nordic Telecom v řadách hlavních partnerů Bohemians a těšíme se na úspěšnou a dlouhou spolupráci.