Úvodní foto

26.08.2021

Ostatní

Autor:

Jan Strýhal

Letní kino zakončí absolutní česká novinka

Posledním filmem v letošním programu je snímek Patrika Hartla.

Ačkoliv se v průběhu srpna teploty z hranice třiceti stupňů pomalu dostaly až pod "dvacítku," tak v Ďolíčku i nadále za podpory Městské části Prahy 10 pokračuje Letní kino. Dnešním dnem ale uzavře svůj letošní ročník, a to další novinkou. Tou je snímek Prvok, Šampón, Tečka a Karel. Poprvé se v kinech objevil teprve před necelým měsícem, a tak jde skutečně o jeden z nejnovějších přírůstků do české kinematografické rodiny.

Ve filmu se představí herci Martin Pechlát, David Švehlík, Martin Hofmann, Hynek Čermák, ovšem také Hana Vagnerová, Barbora Poláková, Daniela Kolářová a Eva Josefíková. To ale není kompletní výčet ani těch nejznámějších herců.

Vstupenky budou v prodeji na pokladně u hlavního vchodu od 19:30 za 120 kč. Prosíme všechny příchozí, aby obsazovali pouze místa, která mají vytištěná na své vstupence/HOMEticketu (elektronická vstupenka od Ticketportalu). Jejich nákup lze učinit také teď v odkazu pod tímto odstavcem. Projekce filmu začne ve 20:30. Občerstvení si budete moci zakoupit na Náměstíčku. Projekci filmu nijak nevadí ani případný déšť, tudíž se nemusíte obávat, že by vám vstupenka propadla za nepřízni počasí. 

>>> VSTUPENKY <<<

Pro vstup na stadion je potřeba prokázat bezinfekčnost, což lze provést papírovými doklady od certifikovaných zařízení, ale současně také pomocí aplikace Tečka nebo Očkovacího portálu občana.

Bezinfekčnost lze prokázat několika způsoby:

• Potvrzením od certifikované laboratoře či zdravotnického zařízení o absolvování PCR testu s negativním výsledkem ne starším než 7 dní.
• Potvrzením od certifikované laboratoře či zdravotnického zařízení o absolvování AG testu s negativním výsledkem ne starším než 72 hodin.
• Dokladem od certifikované laboratoře či zdravotnického centra o prodělání nemoci COVID-19 v předchozích 180 dnech, pokud již uplynula doba povinné izolace
• Certifikátem o dokončené vakcinaci očkování, pokud:
- V případě jednodávkového očkování uplynulo od aplikace dávky 14 dní.
- V případě dvoudávkového očkování uplynulo od podání druhé dávky 14 dní.