Úvodní foto

25.04.2022

Ostatní

Autor:

Petr Koukal

Chceš pracovat v Ďolíčku?

Nabízíme práci na zkrácený úvazek i brigádu.

Bohemka hledá nové pracovníky do klubového fanshopu. Rozšiřujeme naši pracovní partu a hledáme jednoho člověka na zkrácený úvazek, ideálně studenta či studentku VŠ nebo maminku na mateřské dovolené, která by měla čas několikrát v týdnu na pár hodin pomoci v prodejně v Ďolíčku. Dále hledáme hned několik brigádníků, kteří by pravidelně pomáhali v prodejně při domácích zápasech Bohemky a dalších akcích konaných v Ďolíčku.

PRODEJCE VE FANSHOPU
Hledáme pomocníka na zkrácený úvazek. Ideálně 2-3x v týdnu. Pracovní doba bude určována flexibilně po domluvě s vedoucí fanshopu dle časových možností pracovníka. Tato nabídka je vhodná pro studenty/-ky vysoké školy a maminky na mateřské dovolené.
Náplň práce: Obsluhování zákazníků, doplňování a objednávání zboží, přejímka zboží a kontrola dle dodacích listů, příprava zboží k prodeji, zadávání faktur do účetního softwaru, práce s PC a pokladnou, úklid prodejny.
Požadujeme: Plnoletost, zodpovědnost, trestní bezúhonnost, komunikační schopnosti, příjemné vystupování, flexibilitu, ochotu učit se, základy angličtiny.
Výhodou: Řidičský průkaz sk. B, znalost IS K2, praxe s prodejem, kladný vztah k Bohemce a klokanům.
Nabízíme:
Práci v příjemném kolektivu, nové pracovní zkušenosti, odměnu 200 Kč/hod., flexibilní pracovní dobu po domluvě s vedoucí prodejny, práce na IČO/DPP/DPČ.

BRIGÁDNÍK PŘI ZÁPASECH
Při domácích zápasech potřebujeme pomocníky na prodej suvenýrů. Brigáda je vhodná pro studenty a studentky vyšších ročníků SŠ nebo VŠ.
Náplň práce: Obsluhování zákazníků, doplňování zboží, příprava zboží k prodeji, práce s pokladnou, úklid prodejny.
Požadujeme: Věk min. 16 let, zodpovědnost, trestní bezúhonnost, komunikační schopnosti, příjemné vystupování, flexibilitu, ochotu učit se, základy angličtiny.
Výhodou: Praxe s prodejem, zájem chodit pravidelně, kladný vztah k Bohemce a klokanům.
Nabízíme: Práci v příjemném kolektivu, nové pracovní zkušenosti, odměnu 150 Kč/hod., práce na IČO/DPP/DPČ, 2 vstupenky pro rodinné příslušníky na každé utkání, kdy jde brigádník na brigádu.

V případě zájmu kontaktujte vedoucí fanshopu Markétu Panzenbergerovou na e-mailu fanshop@bohemians1905.cz a do předmětu napište pozici, o kterou máte zájem - ZKRÁCENÝ ÚVAZEK nebo BRIGÁDA. Napište nám pár slov o sobě. Zájemce o zkrácený úvazek prosíme také o zaslání životopisu. Vybraným zájemcům se ozveme.