Úvodní foto

31.10.2022

Ostatní

Autor:

Petr Koukal

Bohemka a Fortuna navyšují partnerství

Dosavadní partner Bohemians se mění na hlavního partnera.

Sázková kancelář Fortuna není jen titulárním partnerem fotbalové ligy, ale od loňské sezony také přímo partnerem Bohemians. Na začátku letošního ročníku soutěže došlo k jednáním, jejichž výsledkem je navýšení této spolupráce a posunutí partnerství. S radostí tak v Ďolíčku „přesouváme“ Fortunu do vyšší kategorie hlavní partner.

„Jsme za navýšení spolupráce rádi. Díky Fortuně vznikla v Ďolíčku pobočka, kde si mohou fanoušci pohodlně vsadit a zvýšit tím zážitek ze sledování fotbalu. Mají vlastní sektor, kde mohou sledovat zápasy Klokanů v pohodlí, a navíc jim hostesky donesou třeba pivo,“ zhodnotil dosavadní spolupráci ředitel Bohemians Darek Jakubowicz.

Kromě uvedených aktivit probíhají v Ďolíčku i tipovačky o volné sázky, Fortuna rozdává fanouškům registrační bonus a letos v létě nově registrovaní soutěžili ve slosování o hodnotné ceny. „Mimo to nám partnerství opět pomáhá i po ekonomické stránce k větší stabilitě Bohemky,“ doplnil Jakubowicz.

„Bohemians jsou tradičním českým klubem s ohromnou historií a zcela unikátním vztahem s fanoušky. Nikde jinde v Česku není taková atmosféra, jako ve vyprodaném Ďolíčku, proto si velmi vážíme možnosti posílit náš vzájemný vztah. Klokani už dávno nejsou týmem hrajícím o záchranu, o čemž svědčí i aktuální pohled do tabulky, věříme, že i díky naší hlubší podpoře se klub bude dále posouvat a rozvíjet,“ přidal svůj pohled generální ředitel společnosti FORTUNA David Vaněk.

Navýšení partnerství pocítili už i fanoušci Klokanů. Kromě dalších připravovaných aktivit a akcí prvních 500 návštěvníků nedělního Vršovického derby dostalo od Fortuny pivo zdarma.

Logo Fortuny pak budou nově hráči prezentovat i na hřišti, zdobí totiž jejich zápasové trenky.

#BOHEMKADOTOHO