Úvodní foto

15.12.2022

Ostatní

Autor:

Petr Koukal

Distribuce knihy byla pozastavena!

V celém nákladu byla nalezena produkční chyba, nakladatelství všechny knihy stahuje.

Vážení fanoušci, milí čtenáři,

s velkou lítostí Vám musíme oznámit, že k zahájení prodeje druhého dílu knihy zítra nedojde. V knize jsme objevili velkou produkční chybu v podobě zcela chybějících dvou stran. Obratem jsme informovali nakladatele, který zkontroloval ostatní knihy i zdrojová data. Kontrolou zjistil, že chyba se týká všech výtisků v celém nákladu 2400 kusů. Proto všechny knihy stahuje z distribuce a vrací do tiskárny k opravě. Kapacita tiskárny a náročnost opravy ovšem nedovolí výtisky opravit ještě letos. Očekávaný odhad opravy je dva až tři týdny. Je nám to velice líto, ovšem s touto chybou jsme nemohli nic dělat.

Nakladatelství musí stáhnout knihu i od ostatních distributorů a knihkupců. Nejde o problém s prodejem v našem fanshopu, kniha nepůjde zakoupit před Vánoci nikde. Ani dosud provedené předobjednávky u jiných prodejců podle nakladatelství nebudou do Vánoc vyřízeny.

Tato nepříjemnost nám velice zkomplikovala plány, ovšem nedovolíme si Vám nabídnout knihu, která není kvalitativně v pořádku. Přestože za chybu neneseme odpovědnost, velmi se Vám za toto velké předvánoční zklamání omlouváme.