Úvodní foto

02.11.2023

Ostatní

Autor:

Petr Koukal

Vstupenky na dvojzápas Bohemians vs. Bodo/Glimt

Aktuální informace o vstupenkách na 2. předkolo Evropské konferenční ligy UEFA.

Každý fanoušek Bohemians od středečního losování Evropské konferenční ligy UEFA netrpělivě čeká na informace o vstupenkách na první venkovní zápas i na domácí pražskou odvetu. Přestože veškeré informace ještě nejsou potvrzené, sepisujeme v tomto článku dosud známá fakta. Informace budeme postupem času doplňovat a aktualizovat.

VENKOVNÍ ZÁPAS V NORSKU
Na webových stránkách norského klubu se můžete dočíst informaci, že volný prodej vstupenek na náš společný zápas začíná ve čtvrtek 29. června ve 12 hodin na webu glimt.no. Zda se volný prodej i tento termín týkají také sektoru pro hosty, zatím nemáme od FK Bodo/Glimt potvrzené. Dosavadní, i když oficiálně nepotvrzené informace, hovoří o ceně 200-350 NOK do sektoru Bohemians. Přepočet je snadný, protože norská koruna je k té české v poměru 1:2. Ceny v NOK tak stačí vynásobit dvěma. Jisté je, že sektor hostů stadionu Aspmyra pojme něco málo přes 400 fanoušků a domácí klub nám přislíbil v případě většího zájmu poskytnout další místa. Fanoušci by se tak neměli obávat, že se na ně vstupenka nedostane. V Konferenční lize nebyl domácí stadion vyprodán ani na věhlasné soupeře jako AS Řím či Celtic. Všechny fanoušky Bohemky vyzýváme, aby kupovali vstupenky výhradně do sektoru hostů a netříštili tak naše síly do ostatních částí stadionu. V Norsku musíme nechat vše na hřišti i na tribunách! Informaci budeme aktualizovat dle vývoje situace.

[[>0]]DOMÁCÍ ZÁPAS NA LETNÉ
Prodej vstupenek na domácí utkání plánujeme pro permanentkáře spustit v úterý 18. července v 10:00 online i v Ďolíčku. Prodej na stadionu Bohemians ovšem nebude probíhat ve fanshopu jako na FORTUNA:LIGU, ale v press centru, kde probíhal také předprodej permanentek. Permanentkáři pro sezonu 2023/2024 budou mít předkupní právo do pátku 21. července do 7:59. V 8:00 odstartuje volný prodej. Informace o přesné podobě prodeje, možném počtu vstupenek na jeden nákup a další detaily upřesníme s dostatečným předstihem před startem prodeje. Distribuce vstupenek bude probíhat v síti Enigoo, která standardně operuje akce konané na Letné, kde domácí utkání odehrajeme.

CENÍK VSTUPENEK NA DOMÁCÍ UTKÁNÍ
Letenský stadion bude rozdělen do dvou cenových kategorií. Vstupenka na protilehlou tribunu bude stát v běžném prodeji 799 Kč, do rohových sektorů a sektorů za brankami bude cena 599 Kč. Permanentkáři budou mít své vstupenky o 100 Kč levnější, tedy za 699 Kč a 499 Kč.

#BOHEMKADOTOHO