Úvodní foto

15.08.2023

Ostatní

Autor:

Petr Koukal

Předprodej vstupenek na Hradec Králové

Klokani přivítají Votroky v neděli 27. srpna, kupte si vstupenku online.

Klokani dostali v letošní sezoně zatím dvakrát výhodu domácího prostředí, pokaždé však odešli o gól poraženi. Třetí příležitost budou mít v neděli 27. srpna, kdy od 15 hodin přivítají doma v Ďolíčku FC Hradec Králové. Vstupenky jsou už nyní v prodeji.

LEVNĚJŠÍ VSTUPENKY V PŘEDPRODEJI
Několikátou sezonu platí, že nejlevnější vstupenku koupíte v online předprodeji. Na hlavní tribunu za 300 Kč, do sektorů B a C za 200 Kč. Pro hosty platí cena 200 Kč do sektoru D v předprodeji také. V den zápasu budou na pokladnách vstupenky o 50 Kč dražší. Navíc v posledních zápasech platí, že v den zápasu už pokladny pro sektory A a C vůbec neotevíráme, jsou vyprodané. I z toho důvodu si raději pořiďte vstupenku co nejdříve. Nejjednodušší možnost je udělat to ihned, stačí kliknout na zelený banner pod tímto odstavcem.


UVOLNĚNÍ PERMANENTKY ZA ODMĚNU
Hlavní tribuna bývá v Ďolíčku pravidelně vyprodaná, přesto je na ní vždy spousta volných sedadel. Proto apelujeme na všechny permanentkáře, aby pomohli Bohemce naplnit stadion. I když jste za místo zaplatili, můžete svému klubu pomoci ještě víc. Navíc vás za to odměníme a můžete tak získat část ceny permanentky zpět. Pokud na utkání nemůžete přijít, máte možnost přes Ticketportal online své místo uvolnit a dát tak jinému fanouškovi možnost si ho jednorázově zakoupit. Odměníme Vás za to jedním bodem, který má hodnotu 100 Kč poukázky do fanshopu.

JAK MÍSTO UVOLNIT
1. Přihlašte/registrujte se na www.ticketportal.cz.
2. Přejděte do sekce Můj účet > Permanentky.
3. Pokud vám systém hlásí 'K vašemu kontu není přiřazená žádná permanentka', klikněte na znak Bohemians pod tímto sdělením.
4. Zadejte číslo a ověřovací kód z vaší permanentky.
5. Po přiřazení permanentky zvolte možnost 'Uvolnit místo' a pokračujte dle pokynů Ticketportalu.

Pozn.: K jednomu účtu můžete přiřadit více permanentek a spravovat tak např. permanentky za celou rodinu, kamaráda atd.

Pokud zaznamenáte s uvolněním místa jakékoliv problémy, obraťte se na helpdesk help@ticketportal.cz