Úvodní foto

13.06.2024

Novinka

Mobilní aplikace Bohemka

Krátce po vydání nového klubového webu uvádíme na trh novou mobilní aplikaci Bohemka. Na jednom místě najdete vše důležité, co o klubu potřebujete vědět. Aplikace zefektivní práci s permanentkami, ke kterým od nadcházející sezony patří nová pravidla.

Aplikace

V samotné aplikaci najdete aktuální zpravodajství z klubu, informace o nejbližších zápasech Klokanů, online ticketing i možnost objednat si suvenýry z našeho fanshopu online. Kalendář zápasů si na pár kliknutí můžete naimportovat přímo do kalendáře vašeho mobilního telefonu a žádné utkání vám už neunikne. Do aplikace se můžete přihlásit svým uživatelským účtem Ticketportalu a kompletně zde vyřešíte ticketing Bohemians. Snadno si přidáte svou permanentku, kterou i velmi jednoduše uvolníte jednorázově do prodeje nebo přepošlete na vybrané utkání kamarádovi online.

Pravidla permanentek

Vydání mobilní aplikace s jednoduchou obsluhou permanentek pro nás je klíčovým bodem, abychom nastavili pravidla efektivnější práce s nimi. Prodejem permanentky pro nás záležitost nekončí. Nechceme mít pouze inkasované peníze za prodej, naším zájmem je mít vždy pokud možno plný stadion. V uplynulém ročníku byla většinou hlavní tribuna administrativně vyprodaná, ovšem volných míst na ní bylo mnoho. Od nové sezony tedy budou platit pro permanentkáře nová pravidla. I v případě, že na značnou část utkání držitel permanentky nepůjde, zabere splnění podmínek opravdu jen pár vteřin.

Důležitým parametrem je reálná průchodnost permanentky na utkání. Kvůli přesné autorizaci vstupů vybavíme vchody na stadion od nové sezony turnikety s automatickými čtecími hlavami. Pro permanentkáře existují tři scénáře, jak je možné se zachovat.

  • Na utkání jde, svou permanentku u vchodu načte a má splněno
  • Na utkání nejde, svou permanentku fyzicky nebo přes aplikaci poskytne další osobě. Ta na utkání přijde, permanentku u vchodu načte a je splněno. Pokud druhá osoba autorizaci vstupu neprovede, zodpovědnost jde za majitelem permanentky.
  • Na utkání nejde, své místo na jednotlivé utkání v aplikaci či přes web Ticketportalu uvolní do prodeje a má splněno. V tomto případě již není majitel permanentky odpovědný za stav, kdy se místo neprodá či jiná osoba na stadion nepřijde.

Každému držiteli permanentky automaticky na začátku sezony poskytujeme dvě výhody směrem k dalšímu ročníku – zlevněná cena a rezervace místa. A právě tyto výhody hrají v novém systému klíčovou roli. Může se stát, že majitel permanentky zapomene či pro jiné důležité důvody nesplní výše popsané podmínky. Máme pro to pochopení a z toho důvodu existuje v pravidlech „prostor pro chybu“. Pokud podmínky nesplní jednou, vůbec nic se nestane. Dokonce může tyto podmínky nesplnit i podruhé za sezonu. Pokud ale dojde k porušení výše uvedených bodů potřetí, ztratí daný permanentkář nárok na zlevněnou cenu v příštím ročníku. V případě, že dojde i k dalšímu nesplnění podmínek, bude se ztráta týkat také rezervace místa.

Věříme, že podmínky jsou z naší strany nastaveny férově a nástroje pro jejich splnění mají fanoušci k dispozici takové, aby znamenaly opravdu minimální námahu. Díky nové aplikaci splníte podmínky během pár vteřin a kliknutí. Všem nám jde o jednu jedinou věc, maximálně plný stadion a podpora Klokanů na hřišti. To s poloprázdnou hlavní tribunou půjde jen těžko. Předprodej permanentek startuje dnes v 10:00.

Stáhnout novou mobilní aplikaci

Aplikaci Bohemka můžete stáhnout v Apple Store ZDE nebo v Google Play ZDE.