Úvodní foto

25.07.2024

Novinka

Autor:

Petr Koukal

Vstupenky na Duklu

V sobotu nás čeká zápas na Julisce. Vstupenky jsou v prodeji online. Aktivní fanoušci Bohemky vyhlásili na utkání zelený dresscode.

Zápas 2. kola Chance Ligy je na programu v sobotu 27. července 2024 od 14:30. Hostit ho bude stadion Juliska v pražských Dejvicích.

Jak na stadion

Adresa stadionu je Na Julisce 28, Praha 6 - Dejvice. V okolí stadionu je nedostatek parkovacích míst, proto nedoporučujeme vyrazit na utkání autem. V případě, že tak učiníte, musíte najít místo v ulicích okolo stadionu. Pokud plánujete cestu pražskou integrovanou dopravou, tak přímo u stadionu je zastávka Dukla-Juliska, kam ze stanice Hradčanská jezdí autobus číslo 131. Případně zhruba 700 metrů od stadionu je tramvajová zastávka Nádraží Podbaba, kam jezdí linky 8 a 18.

Vstupenky na zápas

  • Cena vstupenek: 270,- Kč v předprodeji a 300,- Kč na místě
  • Děti do 15 let: 50,- Kč
  • Vozíčkáři: zdarma
  • Online prodej: sektor G nebo sektor F

Přístup do sektoru Bohemians

Pro fanoušky Bohemians jsou vyhrazeny sektory F a G na hlavní tribuně. Do obou sektorů je přístup severním vstupem z ulice Na Šťáhlavce. Stadion otevírá hodinu před výkopem.

Bezpečnostní kontroly při vstupu

Na stadion je zakázáno vnášet předměty, kterými by mohla být, jakkoliv ohrožena bezpečnost osob a zázemí na stadionu nebo samotný průběh utkání. Upozorňujeme na zákaz vnášení pyrotechniky, alkoholických nápojů a nápojů ve skleněných a plastových lahvích, tyčí, sprejů a parfémů. Do sektoru nemusí být vpuštěni zjevně podnapilí fanoušci, kteří neprojdou namátkovou kontrolou na alkohol. Vlajky je možné věšet v sektoru pouze na místech, kde vlajky nebudou překrývat reklamní bannery.

Zelený dresscode

Klokaní skupina Green White Fanatics vyzývá všechny fanoušky Bohemians, aby na sobotní utkání vyrazili jednotně v zelené a pomohli tak vykreslit jasnou zprávu, komu tribuny v Dejvicích drží palce. Ideálním oděvem je derby triko z poslední sezony, ovšem počítá se jakýkoliv zelený oděv s klokanem.

Všichni na Julisku!

10:15 | B Tým

logo

Bohemians Praha 1905 B

logo

FC Slovan Velvary