Úvodní foto

02.09.2024

Novinka

Autor:

Petr Koukal

Setkání vedení klubu s fanoušky Bohemians

Během reprezentační přestávky proběhne v Ďolíčku setkání zástupců nejvyššího vedení klubu s fanoušky Bohemians. Svou účast v diskuzi přislíbili také zástupci mládeže CU Bohemians Praha a Družstva fanoušků Bohemians. Setkání se uskuteční ve čtvrtek 12. září v podvečer.

Do ligového programu vstupuje se začátkem září reprezentační přestávka. V Ďolíčku této situace využijeme k setkání vedení klubu a fanoušků Klokanů. Dříve tato setkání známá pod označením "pergola" organizovalo Družstvo fanoušků Bohemians. Poslední setkání proběhlo pod názvem Zeptej se vedení live už v organizaci klubu na jaře 2022. Nyní bychom rádi dali fanouškům opět prostor zeptat se činovníků Bohemians na věci, které příznivce klubu trápí, přímo a otevřeně.

Diskuze s vedením Bohemians proběhne v Ďolíčku ve čtvrtek 12. září v podvečer, začátek je volně naplánován na 19:05. Dle počtu účastníků a počasí budeme debatovat v press centru jako posledně, případně přímo na kryté hlavní tribuně.

Svou účast přislíbili ředitel klubu a člen představenstva Darek Jakubowicz, sportovní ředitel a místopředseda představenstva Miroslav Držmíšek i hlavní trenér Jaroslav Veselý. Dále byli pozváni a účast slíbili zástupci Družstva fanoušků Bohemians a mládežnické organizace CU Bohemians Praha. S velkou pravděpodobností se setkání zúčastní také přímo předseda představenstva Dariusz Jakubowicz.

V Ďolíčku bude před i v průběhu setkání otevřen stánek s občerstvením na Náměstíčku. K diskuzi zveme všechny fanoušky Bohemians, zejména ty nejhlasitější kritiky z prostředí sociálních sítí či diskuzních fór. Pojďme debatovat férově a neanonymně z očí do očí. Jediné, o co prosíme, je elementární slušnost.

Předem upozorňujeme, že ze setkání nebude žádný přenos ani pozdější záznam. Máte-li čas a záleží vám na dění okolo Bohemians, přijďte do Ďolíčku osobně.

Těšíme se na každého z vás!