Úvodní foto

01.10.2024

Novinka

Autor:

Petr Koukal

Výjezdové info na Sigmu

Bohemians se v neděli představí v Olomouci. Zápas proti Sigmě začíná v 15:30. Pro fanoušky Klokanů, kteří nás pojedou na Andrův stadion podpořit, přinášíme výjezdové informace.

SK SIGMA OLOMOUC - BOHEMIANS PRAHA 1905

11. kolo Chance Ligy • neděle 6. října 2024 • 15:30

Jak na stadion

Adresa je Andrův stadion, Legionářská 1165/12, Olomouc - Nová Ulice. Pokud jedete osobním automobilem, parkování je doporučené na parkovišti u koleje E. Rošického, které je dostupné z ulice Na Střelnici. Případně parkoviště naproti plaveckému bazénu v ulici Kašparova.

Pokud plánujete cestu veřejnou dopravou, doporučujeme využít vlak R18 (R889 Slovácký Expres), který z nádraží Praha-Vršovice odjíždí v 10:52 a na olomoucké Hlavní nádraží dorazí ve 13:29. Součást soupravy budou vagóny určené pro naše fanoušky, včetně rodinného vozu, který je určený pro klidnou jízdu bez nadměrné konzumace alkoholu

Vstupenky na zápas

Přístup do sektoru Bohemians

Pro fanoušky Bohemians je vyhrazen sektor O na Tribuně Karla Brücknera, do kterého je přístup vchodem č. 9. Otevření hlediště v den zápasu je hodinu před začátkem utkání. Kvůli vlastní bezpečnosti se vyhýbejte vstupu č. 10 u sektorů S, T a U, které jsou určeny pro domácí fans.

Bezpečnostní kontroly při vstupu

Na stadion je zakázáno vnášet předměty, kterými by mohla být ohrožena bezpečnost osob a zázemí na stadionu nebo samotný průběh utkání. Upozorňujeme na zákaz vnášení pyrotechniky, alkoholických nápojů a nápojů ve skleněných a plastových lahvích, tyčí, sprejů a parfémů. Do sektoru nemusí být vpuštěni zjevně podnapilí fanoušci, kteří neprojdou namátkovou kontrolou na alkohol. Fanoušci a příznivci hostujícího týmu jsou povinni zdržovat se pouze v sektoru určeném majitelem Areny pro příznivce hostujícího týmu a jsou povinni respektovat organizační pokyny pořadatelské nebo bezpečnostní služby, případně příslušníků Policie ČR nebo Městské Policie. Vlajky je možné věšet v sektoru pouze na místech, kde vlajky nebudou překrývat reklamní bannery. Fanouškům doporučujeme seznámit se s návštěvním řádem stadionu ZDE.

Pokud budete mít jakékoliv dotazy nebo požadavky, nejen k zápasům venku, neváhejte klub kontaktovat na e-mailové adrese slo@bohemians1905.cz.

Vladimír Pavlík
SLO Bohemians
tel.: +420 725 950 040