Úvodní foto

04.10.2024

Preview

Autor:

Jan Strýhal

B tým hraje v neděli s Pískem

B tým v neděli dopoledne přivítá doma svého souseda v tabulce, proti němuž odehraje čtvrté domácí utkání v této sezoně.

Další soutěžní zápas se blíží svěřencům trenéra Dalibora Slezáka, kteří si naposledy připsali tři body za těsné vítězství 1:0 v Táboře proti místnímu celku Táborsko akademie. Na tento úspěch se pokusí Klokani navázat také v domácím prostředí, kam v neděli dorazí FC Písek. Na svém kontě má Bohemka deset bodů, což je právě o jeden více, než jejich soupeř z jihu Čech.

Tým z jihu Čech nasbíral v dosavadních sedmi zápasech devět bodů. Na první výhru čekal až do čtvrtého kola, kdy si doma poradil s Chomutovem (2:0). Cennou remízu 2:2 brali Jihočeši v domácím souboji s Domažlicemi, ale také ve Velvarech (3:3). Diváci na stadionu v Písku viděli i bezbrankovou remízu s pražskou Admirou, o poznání šťastnější byli však před týdnem. Souboj s Motorletem rozhodla v samotném závěru branka Pecha ve prospěch Písku, a tak se zrodila druhá výhra svěřenců trenéra Milana Nouska.

O devět vstřelených branek se postaralo sedm hráčů. Po dvou gólech mají na svém kontě Jakub Kašpar s s Martinem Voráčkem. Další góly přidali Tomáš Arzberger, Vojtěch Bartizal, Adam Pech, Martin Souhrada a Dominik Štěch. V létě posílili Písek mladíci s absolvovanou mládežnickou výchovou v akademii Českých Budějovic. Své nabyté zkušenosti přišli uplatnit Jan Malecha a Jakub Pařízek. Branku hájí gólman Tomáš Lerch, který byl v této sezoně už dvakrát potrestán žlutou kartou.

BOHEMIANS PRAHA 1905 B - FC PÍSEK

Utkání 9. kola 3. české fotbalové ligy je na programu v neděli 6. října s výkopem v 10:15. Jako hlavní sudí ho bude mít na povel Jaroslav Coufal, jemuž budou asistovat Petr Talpáš s Matějem Melničukem. Pro držitele permanentek na sezonu 2024/2025 platí vstup zdarma, ostatní fanoušci si před vstupem do areálu budou moci zakoupit vstupenky za 50 Kč. Utkání můžete sledovat i v přímém přenosu.


15:30 | A Tým

logo

SK Sigma Olomouc

logo

Bohemians Praha 1905

10:15 | B Tým

logo

Bohemians Praha 1905 B

logo

FC Písek