Úvodní foto

18.10.2024

Novinka

Autor:

Petr Koukal

Poděkujte tátovi přímo v Ďolíčku

Víkend otců, tradiční akce Ligové fotbalové asociace, protne všechny zápasy 12. kola Chance Ligy. Ve fanshopu k ní najdete speciální triko.

Víkend otců má za cíl na všech stadionech poděkovat tatínkům za výchovu nové generace nejen fotbalových fanoušků a fanynek, ale také hráčů a hráček. V Ďolíčku před utkáním přivítáme otce i potomky našich fotbalistů, abychom jim symbolicky vyjádřili díky také.

"Je skvělé sledovat, že utkání Chance Ligy i Chance Národní Ligy pravidelně navštěvuje vysoké procento malých dětí a obecně mladých fanoušků. Jsou to pak většinou rodiče, zejména tátové, kteří své potomky na stadiony přivedou. A právě jim má Víkend otců za cíl poděkovat, jelikož mají klíčovou roli v budování vztahu dcer i synů k fotbalu. Ať už je to po aktivní hráčské stránce nebo té pasivní, fanouškovské," řekl obchodní a marketingový ředitel LFA Daniel Hajný.

Pokud při nástupu hráčů na hřiště uvidíte některého z Klokanů v doprovodu staršího pána, bude to táta hráče. Naopak někteří fotbalisté už jsou sami otci, proto přivedou i své vlastní potomky. V Ďolíčku tak budou v jeden moment minimálně tři rodinné generace fotbalových nadšenců.

A pro všechny fanoušky i fanynky Bohemians platí na nedělní utkání jediné - vezměte s sebou svého tátu a v Ďolíčku mu řekněte: "Díky táto! Že jsi mě přivedl na Bohemku!" A rozhodně v tom pokračujte i u svých potomků.

Fanshop si pak připravil jedinečnou kolekci triček s motivem DÍKY TÁTO v dětských i pánských velikostech. Kupte jedno sobě a druhé tátovi a dejte i všem ostatním na odiv, že Víkend otců se týká i vás.