Úvodní foto

19.10.2024

Novinka

Autor:

Jan Strýhal

Bohemka se v neděli po obědě utká s Mladou Boleslaví

Nedělní odpoledne bude v Ďolíčku patřit fotbalu, neboť Bohemku čeká utkání ligového kola už od 13 hodin. Toto kolo bude věnováno také otcům s dětmi. Ve fanshopu najdete několik nových produktů, jak si vylepšit svou fanouškovskou výbavu.

Reprezentační přestávka pominula a na scénu se znovu vrací klubové soutěže. O víkendu je na programu 12. kolo Chance ligy. Bohemians půjdou do akce krátce po nedělním poledni, kdy se doma utkají s Mladou Boleslaví. Oba týmy mají na svém kontě shodně dvanáct bodů. Středočechům patří deváté místo, zatímco Klokani jsou jedenáctí. Právě Bohemka v minulém kole ukončila nelichotivou sérii čtyř zápasů bez výhry. Tři body konečně vydolovali Zelenobílí na olomoucké Hané, kde porazili oslabenou Sigmu 3:1. Trochu v obdobné situaci se nyní nachází Mladá Boleslav. Ta totiž rovněž čeká na výhru čtyři utkání po sobě, avšak z nich vydolovala remízy s (ex)pohárovými zástupci Plzní (1:1) a Ostravou (0:0).

Utkání má svůj úvodní výkop naplánovaný netradičně na 13. hodinu. Svým hvizdem ho zahájí sudí Ladislav Szikszay, na pomezí mu budou asistovat Jiří Pečenka s Davidem Zoufalým. V rámci svého vysílání nabídne přímý přenos souboje Bohemky s Mladou Boleslaví stanice O2 TV Sport.

ZÁPASOVÉ ZAJÍMAVOSTI
  • V létě přišel do Ďolíčku právě z Mladé Boleslavi útočník Yusuf Helal. Nyní se bahrajnský forvard bude moci postavit svému bývalému týmu.
  • Poslední gól Mladé Boleslavi na půdě Bohemians padl 12. března 2022. Postaral se o něj současný hráč Klokanů, střední záložník Vojtěch Smrž.
  • Klokanům bude o víkendu chybět křídelník Jan Matoušek. V Olomouci dostal počtvrté v sezoně žlutou kartu, a tak musí absentovat.
  • Při pohledu na zápasy Mladé Boleslavi několik fanoušků zpozornělo, když všichni hráči vyběhli s obarvenými vlasy na blond. K tomu došlo v rámci sázky spojené s postupem do základní skupiny Evropské konferenční ligy.
  • VSTUPENKY

    Lístky na zápas jsou dostupné v online předprodeji. Zakoupit si je lze přímo v mobilní aplikaci Bohemka, ale také na internetu. Předprodejové ceny platí až do sobotních 23:59, v neděli už se budou přes internet i na pokladnách prodávat o několik korun dráž. Stadion otevře své brány v 11:30. Do Ďolíčku v neděli můžete dorazit už před polednem a krátce poobědvat se svými známými přímo na Náměstíčku.

    CENÍK VSTUPENEK 2024/2025


    sektor předprodej v den utkání
    Tribuna A (kryté sezení)
    300 Kč
    350 Kč
    Tribuna B (kotel Bohemians)
    200 Kč 250 Kč
    Tribuna C (nekryté sezení)
    200 Kč 250 Kč
    Tribuna D (hosté)
    200 Kč 250 Kč

    FANSHOP

    Víkendové kolo je věnováno otcům s dětmi v rámci projektu Díky, táto! Ve fanshopu budou v prodeji speciální trika v zeleném i černém provedení věnovaná právě této akci a pořídíte je za 399 Kč. Mezi novinkami najdete i další produkty. Pro dospělé je nově v nabídce kožený pásek z přezkou, ti menší si můžou svůj pokoj vylepšit povlečením. Všechny generace se pak můžou s předstihem připravit na blížící se chladné zimní měsíce. V limitované nabídce je k dispozici kulich s bambulí od značky Fatal. Všechny produkty najdete ZDE.