24.07.2022

Ostatní

Příprava zakončena remízou s Příbramí

Na dvě branky Puškáče odpověděli po přestávce Osmančík s Novotným. 

Ze zápasu uplynulo jedenáct minut, když nastala první změna ve skóre. Hronek spěchal za dlouhým pasem, aby do šestnáctky poslal centr. Obrana hostů ho dokázala odvrátit, ke své smůle jen k Dostálovi. Zkušený zadák prudkým centrem přenesl hru na zadní tyč, kde se do balonu opřel Kovařík, jehož střílený centr na malém vápně už Puškáč nasměroval do sítě.

O pár minut později obsluha ukazatele skóre měla další práci. Dostál znovu nasměroval do velkého vápna centr, který nepostrádal razanci. Konkrétně na penaltový puntík přesně k Puškáčovi. Střelu autora první branky sice zvládl Melichar vyrazit, avšak Puškáč ještě balon dostihl na hrací ploše a pohodlnou dorážkou zvýšil vedení Bohemians.

[[<0]]Forvard Bohemky mohl zkompletovat hattrick. Dostál zpoza šestnáctky vyslal vstříc brance přízemní dělovku. Tu zvládl Melichar s problémy vyrazit právě k Puškáčovi, jehož dorážka prolétla nad břevnem příbramské branky. O malý okamžik později se Květův ostrý centr snesl na hlavu dvougólového Puškáče. Jeho zakončení s vypětím všech sil vytěsnil konečky prstů gólman hostí na rohový kop.

Zelenobílí využívali volného prostoru a dostávali se do zakončení. Další z centrů mířil znovu z kopačky Dostála. Zkušený univerzál našel na hranici šestnáctky Kovaříka. Levonohý halfbek se nebál zakončení z prvního doteku, bohužel nezamířil přesně mezi tři tyče. Do útrob stadionu tak odcházely oba týmy za dvoubrankového vedení Klokanů.

[[>1]]Po přestávce nastoupila se změnami v sestavě pouze Příbram. Dočkala se i snížení. Host z Ďolíčku, útočník Pavel Osmančík, vypíchnutím míče obešel v šestnáctce gólmana Valeše a střelou do prázdné branky snížil.

Zelenobílí záhy dostali možnost zahrávat přímý kop zpoza šestnáctky. Exekutor Nový střílel technicky k pravé tyči, avšak tu obstřel bývalého hráče hostí o malý kousek minul.

Bohužel sedm minut před koncem hosté srovnali. Sakala se probil s balonem až do šestnáctky, kde pod sebou nahrál střídajícímu Novotnému. Příbramský útočník z rohu malého vápna přízemní střelou ke vzdálenější tyči srovnal stav duelu. Remízou pak utkání i skončilo.