Úvodní foto

04.07.2024

Novinka

Ďolíček Fest: Grand Opening 2024

Ďolíček Fest se letos uskuteční s titulem Grand Opening a nabídne fanzónu, přípravný zápas, hudební vystoupení i autogramiádu. Koná se v Ďolíčku v neděli 14. července od 13 hodin.

Hudební festival v srdci Vršovic se mění a svým programem zaujme větší část návštěvníků. Z původně hudební akce se stává událost, která otevře novou sezonu. V rámci programu najdete také fanzónu, představíme vám nové dresy Bohemky na sezonu 2024/2025 a po utkání proběhne i velká autogramiáda A týmu. Součástí programu bude generálka na ligu, kdy Klokani vyzvou slovenský Trenčín. Brány Ďolíčku se otevřou ve 13 hodin.

FANZÓNA

V doprovodném programu najdete několik atrakcí. Znáte populárního rodeo býka z amerických filmů, na kterém je umění se udržet? Něco podobného na vás bude čekat i tady. Akorát místo býka přichystáme velký fotbalový míč. Tvar míče bude mít také skákací hrad pro děti, který bude součástí fanzóny. A pokud budete chtít před ligou otestovat své fotbalové dovednosti, připraven bude také simulátor kopu, který měří rychlost střely. Na místě bude také food truck s mexickým jídlem a speciální kávový stánek, kde seženete i něco sladkého ke kávě.

PŘEDSTAVENÍ DRESŮ

Před utkáním budou mít diváci v Ďolíčku jedinečnou možnost jako první spatřit nové domácí dresy Bohemky. V těch budou Klokani nastupovat v následujících dvou sezonách, tedy i v ročníku 2025/2026. Venkovní černozelená sada dresů pro nadcházející ročník ještě zůstává a ke změně druhé sady dojde za rok.

GENERÁLKA NA LIGU

Součástí Grand Openingu bude také přípravný zápas, poslední prověrka před prvním ligovým kolem s Baníkem. Soupeřem v generálce bude slovenský tým AS Trenčín. Zápas začne v Ďolíčku v neděli 14. července v 16 hodin a právě zde poprvé Zelenobílí obléknou nové dresy Puma.

AUTOGRAMIÁDA

Po skončení utkání zhruba v 18:30 začne na ochozu hlavní tribuny velká autogramiáda hráčů Bohemians. Právě tato část programu by se měla v létě stát tradicí a fanoušci Bohemians i sběratelé autogramů budou mít možnost si podpisy opatřit ve velkém. V zimě to z důvodů kapacity a počasí při Vánocích s Klokanem provést nelze, proto jsme našli jinou příležitost v létě.

HUDEBNÍ VYSTOUPENÍ

Odpoledne před utkáním i po něm vystoupí v Ďolíčku živá kapela v čele s Kickoušem - bubeníkem klokaního kotle. Večer celý hudební program uzavře headliner, který patří mezi českou hip hopovou špičku a fanouškům nabídne svou rap show. Jeho jméno odtajníme v následujících dnech.

PRODEJ PERMANENTEK

Po celou dobu akce od 13 do 20 hodin budou v prodeji také permanentky na novou sezonu. Šest dní před prvním zápasem tak bude nejvyšší čas si permici pořídit, pokud ji ještě nebudete mít.

VSTUPNÉ

Vstupné na Grand Opening je na celý den za 100 Kč, permanentkáři 2024/2025 a děti do 150 cm mají vstup zdarma. Pokud si budete chtít permanentku zakoupit až v neděli 14. července při Grand Openingu, bude nutné zaplatit vstupné na akci. Vstup zdarma platí pro permanentky vydané do té doby. Nákup vstupenek na Grand Opening a generálku s Trenčínem bude možný i online od středy 10. července přes Ticketportal a v mobilní aplikaci Bohemka.

Těšíme se na vás v Ďolíčku!