Úvodní foto

23.07.2024

Novinka

Šedesátka Ivana Trojana

Na konci června oslavil velký fanoušek Bohemians Ivan Trojan kulaté šedesátiny. V srpnu se na jejich oslavu uskuteční v Ďolíčku charitativní zápas. Vstupenky jsou v prodeji za 100 Kč.

Před prvním domácím zápasem Klokanů proti Baníku klub na hrací ploše poblahopřál Ivanu Trojanovi k 60. narozeninám. Ty populární český herec oslavil 30. června. Ve středu 21. srpna 2024 se od 18 hodin v Ďolíčku odehraje narozeninový charitativní zápas mezi týmem známých osobností Real Top Praha a starou gardou Bohemians. Výtěžek z utkání poputuje na pomoc Klubu cystické fibrózy, jehož je Ivan dlouholetým patronem.

Vstupenky jsou v prodeji za 100 Kč, děti do 150 cm mohou mít vstup zdarma. Kromě fotbalového utkání bude v Ďolíčku připraven také doprovodný program ve formě fanzóny. Pro zakoupení vstupenek stačí kliknout na banner níže. "Chtěl bych vás všechny pozvat na oslavu mých narozenin, výtěžkem podpoříme nemocné cystickou fibrózou. Byl bych rád, kdybyste přišli všichni a udělali jsme si krásný mejdan," posílá fanouškům jasný vzkaz člen DFB č. 001.