Úvodní foto

18.07.2024

Novinka

Bohemka a Fortuna pokračují společně

Že se první liga od nadcházející sezony už nebude jmenovat po Fortuně, je všeobecně známo. Ztratit štěstí ale nikdo nechce. Bohemians neponechali nic náhodě, a proto s Fortunou podepsali nový kontrakt, který ještě více posune vzájemnou spolupráci. Bookmakeři připravili kurzy na řadu situací, jak by se ztráta štěstí mohla na lize projevit. V Ďolíčku každopádně to, zda budou mít šanci, řešit nemusí. Tady se může sázet spíš na překonání loňské domácí návštěvnosti v kurzu 1,6:1 nebo na návrat do evropských pohárů v kurzu 8

Logo Fortuny se díky nové smlouvě posouvá na zadní stranu dresu pod číslo, to ale není jediná novinka pro příští sezonu. Na domácích zápasech se fanoušci mohou těšit na vylepšené společné akce jako zapojení promo teamu s řadou soutěží o klubový merch, vstupenky a další bonusy. Zážitkem bude i návštěva Fortuna Virtual Zone, kde si příznivci Klokanů mohou vyzkoušet netradiční aktivity včetně soutěží ve virtuálním kopání nožiček nebo focení s hráči.

K dispozici bude nadále všem pobočka přímo v Ďolíčku, kde bude připravena spousta zvýhodnění a odměn pro nové i stávající klienty. Inovací projde i tradiční Fortuna sektor, který nabídne polstrované sedačky pro větší komfort. A chybět nebudou ani hostesky s občerstvením přímo během utkání. V přípravě je také vzájemné propojení a příprava nových společných CSR aktivit.

Bohemians se vždy mohli opřít o věrné a početné fanoušky, pro ty nejvěrnější by mohla být výzvou sázka na to, že v kurzu 100:1 budou všechny domácí zápasy klubu vyprodány. A pro ty opravdu skalní je pak v nabídce Fortuny kurz 500:1 na to, že Bohemka ani jeden domácí zápas neprohraje.

Vsaďte si, že Bohemka...

Postoupí do Evropských pohárů

8,00
Všechny domácí ligové zápasy vyprodá 100,00
Překoná svou celkovou návštěvnost sezóny 2023/2024 1,6
Neprohraje žádný domácí ligový zápas
500,00