Úvodní foto

19.07.2024

Novinka

V sobotu chystáme další fanzónu

Zápasu s Baníkem bude předcházet oblíbená fanzóna na Náměstíčku. Hlavní brána stadionu se otevře 90 minut před výkopem.

Zítra se brány Ďolíčku otevřou již v 15:30 a před utkáním si můžete opět užít připravenou fanzónu. Čekají na vás atrakce, hudba i dobroty k jídlu.

Jaké atrakce zítra uvidíte? Skákací hrad ve tvaru míče, kde si vaše děti pořádně zařádí. Kladivo – atrakci, u které si ověříte svoji sílu i šikovnost a zjistíte, jestli patříte mezi nejsilnější fanoušky Bohemky. Gumovým kladivem se snažíte co největší silou udeřit do gumového špalku před vámi. Siloměr přitom změří vaši ránu, na siloměru se zobrazí měřená síla na stupnici a displeji. Při tom eviduje maximální výsledek dne, který máte motivaci překonat. BALSHOP videokoutek je jedinečná možnost vytvořit si z Ďolíčku video, které na vašich sociálních sítích budou všichni obdivovat. Stoupnete si na kulatou platformu a následně vás kolem dokola objede kamera a vytvoří stylové video, které vám okamžitě zašleme. V případě, že Bohemku u videa označíte na Instagramu, máte šanci vyhrát voucher na nákup na webu BAL.cz.

PUMA zóna nabídne fotbálek v sedě. Ano, můžete si sednout a přitom si se svým kamarádem zahrát fotbal. Ideální varianta, jak vstřelit pár gólů a vlastně se ani moc nezapotit. Dále klasický hospodský stolní fotbálek. Sežeňte čtyři hráče a poměřte své síly. A nezapomeňte na nepsané pravidlo, že tým, který nedá gól, musí fotbálek podlézt! Chybět nebude ani PlayStation.

K snědku si můžete dát velmi speciální sekanou v housce a hranolky. Těšíme se na vás od půl čtvrté!