Úvodní foto

19.02.2021

Ostatní

Autor:

Petr Koukal

Klokani za výčepem pro dobrou věc

Srdcařské okénko vyneslo pro Nadační fond Bohemians několik tisíc.

Ve čtvrtek 18. února odpoledne se hráči Bohemians David Bartek a Patrik Le Giang stali barmany ve výdejním okénku Rock Café Prague na Národní třídě. Akce s názvem Srdcařské okénko byla tentokrát pod taktovkou Bohemians, hráči čepovali pivo do PET lahví, připravovali svařák a kávu a dokonce malovali porcelán. Konrétně Patrik Le Giang byl jedním zákazníkem požádán, zda by mu hrneček nevyzdobil vlastnoručně nakresleným klokanem. Umělecké dílo to bylo zdařilé a z této inovace nabídky se stal doslova bestseller.

[[>0]]Akce trvala čtyři hodiny a předem bylo dáno, že 30 % celkové tržby poputuje na konto Nadačního fondu Bohemians. Částka se nakonec přiblížila k hranici pěti tisíc korun a na tuto hodnotu byla i vedením klubu Rock Café Prague zaokrouhlena. Spolupráce probíhala oboustranně v přátelském duchu. Ředitel RCP Lukáš je dlouholetý permanentkář z Ďolíčku a je tak dost možné, že tato akce nebyla poslední spoluprací s klubem Rock Café Prague.

Děkujeme všem, kteří se zastavili, zakoupili občerstvení a podpořili tím náš nadační fond i Rock Café Prague v této nelehké době. David s Patrikem ke každé objednávce také ochotně rozdávali podepsané kartičky a selfíčka. Na místě byl i klubový fotograf Pavel Jiřík st. Jeho fotogalerii si můžete prohlédnout pod článkem. Pokud se na fotografiích najdete, můžete si je stáhnout a libovolně šířit.