Úvodní foto

12.04.2021

Ostatní

Autor:

Petr Koukal

Sdělení pro permanentkáře

Vedení Bohemians se zabývá situací držitelů celosezonních vstupenek.

Vážení permanentkáři Bohemians, rádi bychom Vás touto cestou informovali, že se vedení klubu aktivně zabývá Vaší situací. I když to navenek není vidět, řešíme formy možné kompenzace, pakliže o ni budete mít zájem. Přestože jsme na riziko uzavřeného stadionu nařízením orgánů veřejné moci před sezonou upozorňovali a je i součástí našich Všeobecných obchodních podmínek, rozhodli jsme se k problému postavit čelem. Velká většina našich permanentkářů patří k dlouholetým příznivcům Bohemky a my Vás nechceme odbýt odkázáním na VOP. Před sezonou jsme věřili, že případné omezení se bude týkat pouze malé části zápasů a kompenzace nebudou třeba. Bohužel to tak není.

V řešení je několik různých variant. Stále věříme, že se v této sezoně ještě alespoň část z Vás do Ďolíčku podívá, proto můžeme jejich podobu upřesnit až s posledním domácím zápasem tohoto ročníku. Právě tehdy bude 100% jasné, o jakou porci zápasů jste přišli.

Zároveň však otevřeně přiznáváme, že budeme doufat i ve Vaše zelenobílé srdce. Bohemka Vás potřebuje. Tribuny jsou prázdné, stánky v Ďolíčku zavřené a pravidelné testování je pro klub dalším výdajem v řádu milionů korun navíc.

Detaily ke kompenzacím Vám zatím nesdělíme, jen Vám touto cestou chceme říct, že nesedíme v Ďolíčku a netváříme se, že problém neexistuje. Naprosto otevřeně Vám říkáme, jaká je současná situace. V této sezoně žádná Plaketa věrného Klokana stačit nebude. Víme to.

Akcionáři, vedení a zaměstnanci Bohemians Praha 1905, a.s.