Úvodní foto

07.07.2021

Ostatní

Autor:

Jan Strýhal

Na hostování přichází Jakub Fulnek

Součástí transferu je také opce Klokanů na levonohého univerzála.

Do přípravy se zapojil frýdecký odchovanec již na jejím začátku. Definitivně bylo jeho působení v Bohemians dotaženo až v posledních dnech. Bývalý hráč Jihlavy či Mladé Boleslavi bude v následující sezoně v Ďolíčku hostovat. Klokani mají sedmadvacetiletého univerzála opci.

V nejvyšší soutěži nastoupil Fulnek v dresu Jihlavy a Mladé Boleslavi téměř do 150 zápasů. V nich vstřelil celkem šest gólů, z toho jeden také do sítě Bohemians. Stalo se tak ve skupině o Evropu v sezoně 2019/2020. Ligový debut si odbyl téměř před sedmi lety v dresu Jihlavy proti Jablonci.

Levonohý univerzál sdělil po podpisu také své pocity ze zájmu Bohemians: "Od začátku jsem byl nadšený a zájem Bohemky mě potěšil. Poslední půlrok pro mě nebyl úplně jednoduchý a nevěděl jsem, jak to bude dál. Jsem moc rád, za tuto šanci."

[[>1]]Příchod nového hráče okomentoval také sportovní ředitel Miroslav Držmíšek: "V jarní části jsme měli personální problémy v křídelních prostorech. Kuba může nastupovat v různých rozestaveních, a to na pozici obránce, záložníka, ale i halfbeka. Navíc je ohromně poctivý a charakterově nám zapadá do skladby týmu."