Úvodní foto

10.08.2021

Ostatní

Autor:

Jan Strýhal

Letní kino začíná fotbalovou tématikou

Vychutnejte si sportovní komedii přímo z tribuny stadionu Bohemians.

Zatímco se Bohemka v tréninkových podmínkách chystá na sobotní derby se Spartou, tak živo bude v Ďolíčku i ve všední dny. Dnes večer začíná Letní kino v Ďolíčku, které bude mít hned v úvodu na programu film s fotbalovou tématikou. Akci podporuje Městská část Praha 10.

Promítán bude totiž Vyšehrad:Seryjál v hlavní roli s Jakubem Štáfkem. Během úterního večera si tak můžete nejen připomenout seriálový příběh fotbalisty Juliuse Lavického, ale také nakouknout pod pokličku připravované filmové novinky. O překvapení tedy nebudou ochuzeni ani ti, kteří již seriál viděli.

Vstupenky budou v prodeji od 19:30 na pokladně u hlavního vchodu, nebo jejich nákup lze učinit teď na odkazu pod tímto odstavcem. Projekce filmu začne ve 20:30. Občerstvení si budete moci zakoupit na Náměstíčku.

>>> VSTUPENKY <<<

Pro vstup na stadion je potřeba prokázat bezinfekčnost, což lze provést papírovými doklady od certifikovaných zařízení, ale současně také pomocí aplikace Tečka nebo Očkovacího portálu občana.

Bezinfekčnost lze prokázat několika způsoby:

• Potvrzením od certifikované laboratoře či zdravotnického zařízení o absolvování PCR testu s negativním výsledkem ne starším než 7 dní.
• Potvrzením od certifikované laboratoře či zdravotnického zařízení o absolvování AG testu s negativním výsledkem ne starším než 72 hodin.
• Dokladem od certifikované laboratoře či zdravotnického centra o prodělání nemoci COVID-19 v předchozích 180 dnech, pokud již uplynula doba povinné izolace
• Certifikátem o dokončené vakcinaci očkování, pokud:
- V případě jednodávkového očkování uplynulo od aplikace dávky 14 dní.
- V případě dvoudávkového očkování uplynulo od podání druhé dávky 14 dní.