Úvodní foto

15.12.2021

Ostatní

Autor:

Petr Koukal

Zeptej se Bohemky

Hostem 5. dílu bude sportovní ředitel Miroslav Držmíšek.

Bohemka má za sebou během podzimu řadu nepovedených zápasů. Není se čemu divit, že fanoušci klubu jsou po vysokých porážkách slušně řečeno naštvaní. Zejména na hřištích soupeřů se Klokanům příliš nedaří, navíc inkasují mnoho gólů. Na sociálních sítích a diskuzním fóru se objevují kritické komentáře nejen na výkony mužstva, ale i směrem k pozici hlavního trenéra a sportovního ředitele. A proto jsme se rozhodli zareagovat, abychom fanouškům mohli přinést odpovědi na jejich dotazy. K mikrofonu Zeptej se Bohemky jsme pozvali nejvyššího muže sportovního úseku - jeho ředitele Miroslava Držmíška.

Nechceme působit dojmem, že před problémy schováváme hlavu do písku a s fanoušky nekomunikujeme. Fanoušci jsou pro nás důležitý partner. Možnost položit dotaz přímo lidem z vedení klubu považujeme za velmi otevřenou cestu, jak tento vztah udržet i přes veškeré emoce v optimálním stavu.

Otázky pro sportovního ředitele může kdokoli slušnou formou poslat na adresu dotazy@bohemians1905.czdo neděle 19. prosince 2021. Lhůtu jsme stanovili takto úmyslně, aby měli fanoušci možnost do svých dotazů reflektovat i poslední a velmi důležité utkání proti Pardubicím, které nás čeká v sobotu.

Natáčení odpovědí se sportovním ředitelem proběhne začátkem příštího týdne, abychom ho do Vánoc zvládli vydat fanouškům k poslechu.

Formát dotazového podcastu se nám osvědčil, na otázky fanoušků již dvakrát odpovídal trenér Luděk Klusáček, dále také nejvyšší klubový šéf Ing. Dariusz Jakubowicz (předseda představenstva) a trenér brankářů Miroslav Miller. Pátý díl bude k dispozici příští týden.

Závěrem bychom chtěli fanoušky požádat o uvážlivé a slušně formulované dotazy. Některé reakce na sociálních sítích i v e-mailových schránkách přesahují meze slušného chování. Některé jsou daleko za hranicí rozumu. Na takové dotazy reagovat nebudeme. V případě více podobných dotazů je všechny sloučíme pod jeden tak, aby odpověď byla dostatečná pro všechny.

Děkujeme vám předem za dotazy a zachovejte nám přízeň. Bohemka vás potřebuje. MY VŠICHNI JSME BOHEMKA!