Úvodní foto

26.01.2022

Ostatní

Autor:

Petr Koukal

Tisková konference před jarní částí ligy

Vzhledem k omezené kapacitě je nutná akreditace.

Před prvním zápasem jarní části FORTUNA:LIGY proběhne v Ďolíčku tradiční tisková konference za účasti zástupce vedení klubu, hlavního trenéra Luďka Klusáčka, vybraného hráče A-týmu a sportovního ředitele Miroslava Držmíška. Tisková konference se uskuteční ve středu 2. února 2022 od 14 hodin v press centru v Ďolíčku.

Vzhledem ke snížené kapacitě tiskového centra v souvislosti s hygienickým opatřením proti šíření koronaviru platí pro zástupce médií povinnost zažádat o akreditaci. Žádost zašlete na adresu petr.koukal@bohemians1905.cz nejpozději do úterý 1. února do 15:00. Bez udělené akreditace vám nebude vstup na tiskovou konferenci umožněn. Dveře press centra budou pro akreditované novináře otevřeny 15 minut před začátkem, tedy ve 13:45.

V žádosti je nutné uvést celé jméno, název redakce/média, pozici (píšící, foto, kamera) a formu prokázání bezinfekčnosti v den TK. Kromě dokončeného očkování a ochranné lhůty 180 dnů po prodělání nemoci lze bezinfekčnost doložit také negativním PCR testem starým max. 72 hodin.

Děkujeme vám za respektování našich požadavků a těšíme se na viděnou při tiskové konferenci.


10:15 | B Tým

logo

FK Dukla Praha B

logo

Bohemians Praha 1905 B