Úvodní foto

24.02.2022

Ostatní

Autor:

Jan Strýhal

Kupujte vstupenky na Baník!

Využijte vyšší kapacity a přijďte v hojném počtu podpořit Bohemku.

O víkendu se Bohemians podruhé v tomto roce představí na domácím stadionu. Jak je již známo, tak pro utkání platí zvýšená povolená kapacita. V sobotu může zápas navštívit celkem 2346 diváků. Od konce minulého týdne probíhá uzavřený předprodej, v němž si členové DFB, fanklubů a permanentkáři mohli přikoupit vstupenky. Permanentky navíc již zůstávají v platnosti, není tedy nutné si je měnit za vstupenky. Vezměte na fotbal své kamarády. Potřebujeme na tribunách Klokany!

Nyní v předprodeji zbývá i dva dny před zápasem 300 vstupenek z původních 400. Kupujte lístky i pro své známé a požeňte Klokany za výhrou, kterou při současné situaci v tabulce nutně potřebují. V základní části odehraje Bohemka už jen pět domácích duelů. Pojďte vytvořit v Ďolíčku znovu bouřlivou atmosféru!

Každý z držitelů permanentek a průkazů DFB či fanklubu si bude moci zakoupit jednorázově 4 vstupenky. Důležitá je možnost použít kód pouze jednorázově. Při prvním nákupu vstupenek bude kód použit a již nebude platný na další nákup, i když nevyčerpáte možnost 4 vstupenek. Kód se aktivuje samotným zadáním pro vstup do události na stránkách Ticketportal.cz a tím pádem bude evidován jako použitý i v případě, kdy nedokončíte nákup ani jedné vstupenky. Více podrobností o rozdělení sektorů a uzavřeném předprodeji najdete V TOMTO ČLÁNKU.

>>> KUP SI LÍSTEK NA BANÍK! <<<

KLOKANI, KONEČNĚ MŮŽEME ZAPLNIT ĎOLÍČEK! PŘIJĎTE HNÁT BOHEMKU ZA VÍTĚZSTVÍM!!!

10:15 | B Tým

logo

FK Dukla Praha B

logo

Bohemians Praha 1905 B