Úvodní foto

31.05.2022

Ostatní

Autor:

Petr Koukal

Josef Jindřišek přidá další sezonu

Kapitán Bohemians bude v Ďolíčku pokračovat i nadále.

Vršovice nemusejí hledat nového panovníka. Nadále jim bude vládnout král Josef I. Přesně tak pojmenovali fanoušci Klokanů našeho kapitána, když v počtu startů překonal legendárního Zdeňka Prokeše. Bylo to 295. startem v dresu Bohemians v nejvyšší soutěži. Nyní už jich má na svém kontě 304. Když připočítáme další starty za Jablonec a Olomouc, zbývá Jindřiškovi pouze 5 zápasů, aby dovršil neuvěřitelnou čtyřstovku.

A bude na to mít celou sezonu, tedy minimálně 32 pokusů. S klubem se totiž dohodl na prodloužení smlouvy i pro sezonu 2022/2023, v jejíž jarní části oslaví už 42. narozeniny.

Emotivní a dlouhé loučení se sezonou a fanoušky po zvládnuté barážové bitvě s Opavou vneslo mezi příznivce Klokanů nejistotu, zda to náhodou nebyl Pepův poslední zápas u Botiče. Napětí zvýšil i samotný Josef, když prohlásil, že chce mít hned v dalším týdnu o své budoucnosti jasno. Jenže výsledek jednání se do konce toho týdne nikde neobjevil. V pondělí pak Pepa přidal na svůj Instagram fotku stojíc v zeleném tričku na hřišti FK Velké Hamry, kam se chystá vydat po konci v Bohemce. Fanoušci na sociálních sítích se začali s Pepou loučit a zaslouženě mu děkovat. Jenže na loučení je ještě čas. Večer jsme na Facebook umístili video s rozuzlením celé situace. Podívat se na něj můžete i tady.