Úvodní foto

02.11.2023

Ostatní

Autor:

Petr Koukal

Informace ke kontrolám vstupenek

Od sobotního utkání bude probíhat v Ďolíčku důslednější kontrola vstupenek.

V Ďolíčku proběhla schůzka vedení klubu s majitelem najímané bezpečnostní agentury. Předmětem této schůzky bylo dosavadní fungování zaměstnanců a spolupracujících osob agentury na zajištění průběhu zápasů v Ďolíčku a nastavení požadavků klubu do budoucna. Už během zítřejšího utkání tak bude probíhat ze strany pořadatelů pečlivější kontrola vstupenek. V Ďolíčku bývalo zvykem, že uvnitř stadionu již nikdo vstupenky moc nekontroloval. Většina diváků je na to také zvyklá, ovšem nyní i v návaznosti na další procesy musíme pravidla upravit. Prosíme všechny fanoušky, aby tyto kontroly respektovali a bez vyzvání pořadatelů předkládali platné vstupenky, permanentky nebo akreditace. Vzájemná spolupráce obou stran zjednoduší odbavení u vstupů na stadion i do jednotlivých sektorů.

KONTROLA SEKTORIZACE NA HLAVNÍ TRIBUNĚ
Zřejmě největší změnu zaregistrují fanoušci se vstupem na hlavní tribunu. Do jednotlivých sektorů vede celkem šest vchodů, které jsou označené názvem sektoru i číselnou řadou sedadel. Pro co nejpohodlnější vstup na tribunu si tedy najděte správný vstup, který odpovídá vaší vstupence či permanentce. Pro urychlení odbavení, prosíme, mějte vstupenku připravenou a aktivně ji předložte pořadatelům ke kontrole.

Kontrola vstupenek bude probíhat při každém vstupu do jednotlivých sektorů. Pokud v průběhu utkání tribunu opustíte například pro návštěvu toalety, fanshopu či zakoupení občerstvení, při návratu po vás bude pořadatelská služba opět požadovat předložení vstupenky. Je v našem zájmu, aby se netvořily zbytečné fronty a neshody. Proto místo argumentů typu „Před chvílí jsem šel ven, musel jste mě vidět“ předložte vstupenku a žádné zdržení vám nehrozí.

Pořadatelská služba má od klubu nařízeno, aby do jednotlivých sektorů nevpustila nikoho, kdo k tomu nemá oprávněný důvod. Proto se tedy vchodem do sektorů např. A2/A3 nedostanete se vstupenkou do sektoru A1.

ROZDĚLENÍ VSTUPŮ NA HLAVNÍ TRIBUNU
Vstupy na hlavní tribunu jsou označené cedulí. První vstup je na pravé straně ochozu u Vršovické ulice vedle fanshopu, šestý vstup je na druhém konci tribuny u schodů do kotle. V plánku pod článkem jsou nyní označené jako V1-V6. Najděte si vstup do vašeho sektoru s předstihem.

V1: A1 sedadla 1-24
V2: A1 sedadla 25-48, A2 sedadla 1-20
V3: A2 sedadla 21-42, A3 sedadla 1-17
V4: A3 sedadla 18-35, A4 sedadla 1-18
V5: A4 sedadla 19-41, A5 sedadla 1-24
V6: A5 sedadla 25-48

Příklad 1: Máte vstupenku do A3, sedadlo 12 = vstup V3
Příklad 2: Máte vstupenku do A3, sedadlo 25
= vstup V4.

Prosíme všechny návštěvníky o respektování pokynů pořadatelské služby. Samozřejmostí je slušný přístup z její strany. Děkujeme vám za pomoc a ochotu.

#BOHEMKADOTOHO