Úvodní foto

02.09.2022

Ostatní

Autor:

Petr Koukal

V pátek na e-shopu začíná mega výprodej

Likvidace skladových zásob adidas přinese obrovské slevy.

Bohemka před aktuální sezonou změnila značku i dodavatele vybavení a nyní je potřeba zbavit se posledních skladových zásob. Zboží značky adidas jsme v posledních měsících výrazně zlevnili, ovšem teď přichází mega výprodej. Po vzoru Black friday odstartuje obří výprodej už tento pátek 2. září na našem e-shopu www.fanshopbohemians.cz v 16 hodin odpoledne.

Pokud ještě nejste na e-shopu zaregistrováni, udělejte to raději s předstihem. Dá předpokládat násobně vyšší počet přístupů v jeden čas a během vytváření registrace by Vám mohlo Vaše vybrané zboží nenávratně utéct. Po zkušenostech z minulých let se dá očekávat také dočasná nedostupnost e-shopu v jeden okamžik. Kapacity našeho e-shopu bohužel nejsou nekonečné a jsou omezené. Prosíme tedy o trpělivost, pokud taková situace nastane.

S výprodejem to myslíme vážně. Zápasové trenky za 100 Kč, tréninkové bundy za 250 Kč, volnočasové mikiny za 300 Kč, dresy od 250 Kč, kvalitní zimní bunda zlevněná z 3.299 Kč na 500 Kč. To vše na e-shopu v pátek odpoledne najdete. Jelikož se jedná o totální doprodej, výběr velikostí může být u jednotlivých položek omezený a nové naskladnění již není možné.

Tak neváhejte, v pátek ve čtyři odpoledne startujeme!