Úvodní foto

04.07.2023

Ostatní

Autor:

Petr Koukal

Kozák: Atmosféra v Bohemce mě nadchla

Bohemka TV přináší rozhovor s útočníkem Matyášem Kozákem.

Klokani se v těchto dnech připravují na novou sezonu na zahraničním soustředění ve Slovinsku. V kádru trenéra Veselého je také několik nových tváří. Jednou z nich je mladý útočník Matyáš Kozák, který do Bohemians přišel ze Sparty. Zapojil se do tréninkového procesu a ve třech zápasech zvládl dokonce vstřelit tři branky. Dvakrát se prosadil v Praze proti Chrudimi, gólem otevřel i skóre přípravného zápasu na soustředění proti chorvatskému Osijeku. Forma jeho působení v Bohemians je předmětem jednání mezi oběma kluby.

Matyáše jsme v úterý po obědě požádali o rozhovor pro klubovou televizi Bohemka TV. Velmi ochotně si sedl před kameru a odpovídal na několik připravených dotazů. Video si můžete přehrát na našich sociálních sítích i na YouTube nebo přímo na konci tohoto článku.

Dvaadvacetiletý útočník v rozhovoru povídal o svých fotbalových začátcích. Řekl nám, jaké jsou jeho první pocity a dojmy po dvou týdnech u Klokanů a také mluvil o stylu trenéra Veselého či v jaké top evropské lize by si chtěl jednou zahrát.