Úvodní foto

13.08.2022

Ostatní

Autor:

Jan Strýhal

Klokani vezou tři body ze Stínadel

Po dvou červených kartách se z výhry radují Bohemians.

První velkou šanci zápasu měla Bohemka. Po závaru vypadl míč na hranici šestnáctky před Bartka, který pálil na zadní tyč, ovšem střela prolétla těsně kolem pravé tyče teplické branky. Na druhé straně hlavičkoval Gning, ale Valeš si s jeho zakončením k levé tyči poradil. Zkraje druhé dějství Květ střelou zpoza velkého vápna orazítkoval tyč domácí svatyně. Bohemka se pak i radovala, avšak gól nebyl uznán, protože dle asistenta na pomezí byl předtím už míč za čárou. Poté před střídačkami Květ fauloval Kodada a od hlavního rozhodčího viděl rovnou červenou kartu. V podání Teplic měl poté šanci Mareček, ale po brejku pálil pouze do Valeše. V poslední desetiminutovce byl ještě vyloučen domácí Mareček. A o malou chvíli později se před brankou gólově prosadil Křapka.

FK TEPLICE - BOHEMIANS PRAHA 1905 0:1 (0:0)
Na Stínadlech • sobota 13.08.2022 • 16:00 • 3. kolo F:L

Branky: 84. Křapka
Rozhodčí: Batík - Horák, Dohnálek
ŽK: Mareček, Hyčka, Vondrášek, Hybš - Bartek, Koubek (vedoucí týmu), Miller (trenér brankářů), Köstl, Hronek, Valeš
ČK: 83. Mareček - 57. Květ
Diváci: 3634

FK Teplice:
Grigar - Vondrášek, Knapík, Hybš - Hyčka (90. Procházka), Jukl (68. Křišťan), Mareček, Urbanec (61. Čerepkai) - Trubač - Žák (46. Kodad), Gning
Trenér: Jiří Jarošík

Bohemians Praha 1905:
Valeš - Köstl, Křapka, Hůlka - Dostál, Jindřišek, Petrák (70. Jánoš), Kovařík (70. Nový) - Květ, Hronek (90. Beran) - Bartek (46. Mužík)
Trenér: Jaroslav Veselý